Logotjezitwel Removebg Preview E1595514558847
Zw 76
Zw76 2
Zw76v 2
Zw 76

ZW 76

Super de luxe relaxen op deze mooie Zitwel fauteuil.
Speciaal uitgevoerd met een lendesteun.
De fauteuil met de meeste steun in de rug.

3 motoren met accu in prachtig rundleder vanaf € 2.995,-
Handige opsta hulp functie € 350,- Lees meer

Op verlanglijstje
Productinformatie

Een nieuwe generatie Single Zitwel relaxfauteuils waar techniek en design gecombineerd is met luxe en comfort. De fauteuils hebben een zitting en voetensteun met een Hart-Balans functie. Door deze functie komt u in de ideale positie waardoor het hart minimaal wordt belast en u een rustgevend gevoel ervaart. Tevens is iedere relaxfauteuil van standaard topswing voorzien.

De Single modellen, zonder voetklep, beschikken over een manueel rug mechanisme door middel van een gasveer. De Zitwel modellen, altijd voorzien van een voetklep beschikken over een 3 motorig (met accu) relaxmechanisme met bedieningstoesten. Het mechanisme kan worden bediend d.m.v. tiptoetsen. Daarnaast is de stoel net zoals de Revolution serie standaard uitgerust met een unieke retour knop welke zorgt voor een gelijktijdige sluiting van alle functies (rug, voetklep en Hart-Balans in 1).

De Zitwel modellen zijn optioneel leverbaar met een 2 motorig Sta-Op systeem, standaard voorzien van accu. De stoelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende keuze zithoogtes en dieptes (S, M en L) , diverse keuze in voetsoorten en een rijke keuze aan verschillende stofferingen.

3 motoren met accu in luxe stof vanaf  € 2.250,-

Specificaties
Kleur

Bruin

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling